Decorating with Cotton Branches

I really love decorating my home with branches as a supplement to my other green plants. And I actually tend to decorate with branches instead of flowers, simply because they last so long – almost forever! I love the sculptural look they have and how they look so minimalistic but still gives a natural vibe to the home. Currently, I have a thing for these cotton branches with the soft white buds and the simple rustic look. And then I also think there is something fascinating about the fact that you can actually make clothes out of the small white balls. They are so pretty, don’t you think?

Jeg er helt vild med at indrette mit hjem med grene som et supplement til mine grønne planter. Og jeg foretrækker faktisk at have grene fremfor blomster, simpelthen fordi de holder så længe – nærmest for evigt! Jeg elsker deres skulpturelle udseende, og hvordan de er så minimalistiske, men stadig giver en naturlig stemning til hjemmet. Lige for tiden synes jeg disse bomuldsgrene er helt fantastiske med deres små hvide knopper og deres simple rustikke look. Og så synes jeg også, at det er lidt fascinerende, at man faktisk kan lave tøj af de små hvide dutter. De er så smukke, synes du ikke? 

… more HOME INSPOLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *