Snapshots from Copenhagen

Some of my favorite photos from Copenhagen this summer. For my birthday this year, my mom invited me to go to Copenhagen for a couple of days. I really love the city. It brings back so many childhood memories – especially when I go there with my mom. It was kinda our tradition. We had a really great time with visits to Nyhavn, a stroll around Christianshavn, a hallo to the little mermaid, a pretty awesome revue and a visit to Korsbæk (a city from a Danish TV show called Matador). A trip with too much shopping and too much food!

Min mor inviterede mig med til København denne sommer i anledning af min fødselsdag. Jeg elsker virkelig byen. Jeg har så mange barndomsminder derfra, og derfor nyder jeg især at besøge byen med min mor. Det var vores tradition. Vi hyggede os med besøg til Nyhavn, en gåtur omkring Christianshavn, et hej til den lille havfrue, en skide sjov Cirkusrevy og et besøg til Korsbæk. Hvis du er Matador-fan (eller bare har set serien en gang eller to og synes, den er god) vil jeg virkelig anbefale at give Bakken et besøg. Vi tog med på en rundvisning, så vi fik lov at komme ind og se de forskellige huse inde fra – og det var altså pengene værd. Alt i alt en fantastisk tur med alt for meget shopping og alt for meget mad!

… more TRAVEL POSTS2 Comments

  1. Laila says:

    Virkelige smukke billeder!

    1. Maria Cecilie says:

      Tak! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *