Snapshots from New York City

I have visited NYC a couple of times and I LOVE the city! It is one of my favorite cities in the entire world. Soho, West Village, the Meatpacking District, Upper East Side and of course Central Park are some places I really cherish – placed you absolutely need to visit if you are in New York City. I have collected some of my favorite pictures from the trips – and looking through all of my photos really make me miss it. Maybe it’s time to visit Manhattan again sometime soon? I definitely wouldn’t mind that!

Jeg har besøgt New York et par gange, og jeg ELSKER byen! Det er en af mine absolut yndlings byer i hele verdenen. Jeg holder specielt meget af Soho, West Village, the Meatpacking District, Upper East Side og så selvfølgelig Central Park – steder, man efter min mening, absolut skal besøge, når man besøger NY. Jeg har samlet nogle af mine yndlingsbilleder fra rejserne – og et kig gennem alle mine billeder har virkelig fået mig til at savne det. Måske det snart er tid til at besøge Manhattan igen? Det ville jeg bestemt ikke have noget imod!

… more TRAVEL POSTSLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *